Epson SureColor P7000, Violet

Epson SureColor P7000, Violet - 24"

Stk. pris ved køb af 1 Stk 

20.813,00  DKK  ekskl. moms

Epson SureColor P7000, violet er efterfølgeren til Epson Stylus Pro 7900. 
Denne udgave med en violet blækpatron er dog yderligere forbedret til at ramme Pantone farver. 

Denne model er målrettet til alle som laver prøvetryk og proofing. 

Det er en 24" model, som er 61 cm bred, men samme printer fås også i en 44" model, hvor den blot hedder Epson SureColor P9000, violet. 

I denne violet-version bruger man ikke Light Light Black blækpatronen, men i stedet en violet blækpatron. 
Violet blækpatronen gør du kan ramme Pantone farverne bedre og faktisk giver det 26 ekstra Pantonefarver, som den kan ramme. 
Violet versionen er til gengæld ikke lige så god til fotoprint som den almindelige Epson SureColor P7000.
Forskellen ses især på sort/hvid billeder. 
Du kan ikke skifte mellem Light Light Black og Violet blækpatronen, så du skal vælge hvilke formål du skal bruge printeren til fra start.

Forskellen på den gamle Epson 7900 og denne nye Epson SureColor P7000, violet ligger primært i det printhoved som er i printeren og blækpatronerne, som den benytter. 

Det nye printhoved er Epson nyeste teknologi inden for printhoveder. Det er et meget stabilt printhoved med høj printkvalitet og hurtigere print. 
Med den nye blækteknologi i de nye UltraChrome HD blækpatronerne, så har Epson været i stand til printe billeder og grafik med endnu højere densitet end i de tidligere modeller.
De er kommet op på en Dmax på 2.80. 
Det kan især ses i sort/hvid billeder, i hudtoner og i overgange. 

I forhold til de ældre modeller, så har disse nye SureColor modeller fået en række nye egenskaber, som gør du nemmere får et rigtigt godt resultat ud af din printer. 
Du får som noget nyt Epson Colour Calibration utility, som er en lille måleenhed, der sidder i printhovedet. 
Det giver nogle simple kalibreringsmuligheder til eks. at få konstante farver eller matche 2 printere til at få samme output.
Det må ikke forveksles med en Spectroproofer eller en X-Rite i1, men Colour Calibration utility er et rigtigt effektivt værktøj.