Eizo ColorEdge CS230

Eizo ColorEdge CS230 - 23"

Stk. pris ved køb af 1 Stk 

3.995,00  DKK ekskl. moms

Eizo ColorEdge CS230 - Den farvepræcise sRGB-skærm, hvor du føler dig som en professionel.
Designet til begynderbrugere, som udfører billedredigering og andet kreativt arbejde. CS230 indeholder professionelle funktioner fra andre ColorEdge-skærmen, f.eks. automatisk farvejustering med den indbyggede SelfCorrection-føler og ColorNavigator-software.

Indbygget SelfCorrection sensor
En tredje-parts sensor er nødvendig for kalibrering af skærmen, men den indbyggede SelfCorrection sensor fastholder kalibreringsindstillinger når det bruges med Color Navigator-software. Den indbyggede SelfCalibration sensor er placeret nedenunder i frontpanelet og svinger op på skærmen, når der kalibreres. Selv om skærmen er slukket eller slet ikke tilsluttet til computeren, vil den overholde sin forudindstillede plan og selvkalibrere.

Gengiver næsten hele Adobe RGB-farveområdet
En bred farveskala gengiver 97 % af Adobe RGB-farveområdet, så billeder, der er taget i RAW, kan konverteres til Adobe RGB, eller billeder, der er taget i Adobe RGB, bliver vist korrekt. De farver, der ses på billeder af levende blå himmel og frodige grønne skove, bliver gengivet troværdigt på en måde, der ikke kan gøres på skærmen med et sRGB-farveområde. Den bredere farveskala sørger også for, at skærmen gengiver næste alle de ISO-dækkede og US webdækkede CMYK-farveområder, der bruges til udskrivning.

Forudindstillede tilstande for optimal visning
7 forudindstillede tilstande er inkluderet: papir, Adobe RGB, sRGB, Kalibrering og tre brugertilstande. Med den medfølgende Screen Manager Pro (kompatibel med Windows OS), kan du tildele en tilstand til applikationer, således at den korrekte tilstand aktiveres automatisk, når du starter op en applikation.

5 års garanti
Skærmen har en 5 års garanti fra producenten, som dækker alle komponenter, herunder LCD-panelet. EIZO kan gøre dette, fordi firmaet producerer sine produkter på egne fabrikker. Det sætter EIZO i stand til at bevare kontrollen over produktionskvaliteten og sikre, at firmaets skærme er bygget til at holde i 5 år.