Forside Certificering Prøvetryk
Prøvetryk

ORIS Color Tuner fra CGS er det førende highend prøvetrykssystem til inkjetprintere.

ORIS Color Tuner er en af markedets mest præcise prøvetrykssystemer, som trods de mange funktioner er enkel og hurtig at sætte op til fuld præcision. Kompabilitet med filer og andre systemer er helt i top

Epson Stylus Pro 7900

Epson Stylus Pro 7900

Bag produktet ligger en stærk og gennemprøvet farvestyringsmotor, og præcisionen opnås gennem en gennemtænkt kalibreringsproces, der i de fleste tilfælde først stopper, når resultatet er meget bedre, end det er krævet for at kunne certificere det efter ISO-standarderne.

Vi tilbyder gerne opsætning, profilering og installation af ORIS Color Tuner og er desuden i stand til at give god og kompetent rådgivning om, hvordan en løsning skal se ud.

Vi leverer prøvetryksløsninger baseret på printere fra henholdsvis Canon, Epson og HP.

- En rigtig god løsning er den viste Epson Stylus Pro 7900 med indbygget måleinstrument, således at man kan certificere sit prøvetryk og foretage rekalibrering blot med et tryk på en knap!

 

Verdens bedste proofing papir!

image
ORIS proofing papir fra CGS Publishing Technologies International er designet til at opnå en nøjagtig farvegengivelse til et hvilket som helst target, og holder farvekonsistensen over tid. Papiret er markedets eneste nanoporous papir med op 50 gange flere partikler til at binde blækket fra printeren. Det betyder mindre følsomhed overfor forskellige lyskilder og dermed mere "solidt" prøvetryk!